FORUM

AHMET GÜMÜŞTEKİN

Web sitelerimiz için logo nasıl ekleniyor?

Merhaba; Etbis'de kayıtlı sitelerimize logo ekleyemiyoruz? Nasıl eklendiği konusunda bilgisi olan var mı?

HAYATİ AKYÜZ

Merhaba, bu kurulumu tamamlayan bir kullanıcı olarak öncelikle ETBİS in kayıt süreçlerini tamamlamak gerekiyor. İstenen bilgileri sisteme kaydettikten sonra son adımda (DOĞRULAMA) ETBİS bir kod veriyor. Bu kodu sitemizin ''Footer'' kısmına ekledikten sonra QR kodu sitemizin alt bilgi alanında görünmüş oluyor. Footer eklenmesi için sitemizde bir kaç basit kod güncellemesi yapmamız da şart. Hazır platformlar yada diğer yazılımlarda bu işlem oldukça kolay. Bununla birlikte LOGO dan kastınız ETBİS in ekranında görüntülen logo ise bu daha kolay. Porifimizde oluşturdğumuz firma kayıtlarında kalem işaretine tıklayıp düzenleme yaptığımızda bu seçenek karşımıza çıkıyor. Saygılar.

Yanıtla

AHMET GÜMÜŞTEKİN

Bahsettiğim etbis logosu değil. ETBİS üzerinde açılan site sayfamıza logomuzu ekleyemiyorum. ETBİS'in ilk kurulduğu dönemde kayıtlıydık ve eski veritabanından gelen sitelerimiz var ve logo o zaman yoktu şimdiyse müdahale edemiyoruz. Sorun orada!

Yanıtla

SELİM ÖZDEN

Evet aynı problemi bizde yaşıyoruz lütfen kim hazırladıysa bu sisteme birde kullanma klavuzu eklesin yıllardır webtasarım yaparım böyle zorluk yaşamadım. insan bir video çeker. ben hazırladım ister kullanın ister kullanmayın gibi olmuş. Saatlerdir menülerden arıyorum sonuç yok.

Yanıtla

KEMAL TANYILDIZI

ETBİS panelinde şirketinizin isminin olduğu yerde kayıtlı siteler butonuna tıklarsanız siteleriniz görünecek ve ve o kısımda turuncu üzeri beyaz kalem butonu var tıklayın karşınıza çıkan ekranda logo yükleme ve hakkında bilgilerini gireceğiniz alanı göreceksiniz. Bu kısımdan bunları halledebilirsiniz. Tabii ki sitelerinizin onaylı olmaması durumda bunlar çıkmayabilir bu konuda bir şey diyemiyorum.

Yanıtla

AHMET GÜMÜŞTEKİN

Sonunda düzeltmişler, profil düzenleme linki gelmiş. Kervan yolda düzülür misali.

Yanıtla

FATİH BURHAN

Profil Ayarları butonunda; sağ ok işaretine tıklarsanız sayfa başına gidiyor. Eğer ''Profil Ayarları'' yazısına tıklanırsa; Profil Bilgilerini Güncelleme ekranı karşımıza geliyor. Daha sonra Logo Ekle sekmesinden markanızın logosunu ekleyebilirsiniz.

Yanıtla

SERKAN GEZER

Siteye (footer) eklediğimiz ETBİS in verdiği kodu yedeklemeyi unuttuk yada bulamıyoruz. Yeniden mi başvuru adımlarını takip etmemiz gerekiyor? Yada nasıl tekrar tedarik edebilirim?

Yanıtla

SERKAN GEZER

Cevap bulamadım ama kısa süre önce kendim çözdüm.
Şöyle yapalım:
Ana Kullanıcı Panelinde TIKLA: "Kayıtlı Siteler"
Site bilgilerinin olduğu kutucuk içinde TIKLA: "Siteye Git"
Açılan pencerede site kayıt esnasında geçilen adımları göreceksiniz. En son adıma TIKLA: "Site Doğrula"
Kodun olduğu sayfa açılacak. TIKLA: "Kopyala"
Sitenizde uygun bir yere ekleyin.

Yanıtla