BİLGİLENDİRME
Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi (ETBİS), e-ticaret yapan işletmelerin kayıt altında olması ve e-ticaret verilerinin sağlıklı bir şekilde takip edilmesi amacıyla kurulmuştur. Bu kapsamda, bir işletmenin ETBİS’e kayıtlı olması ve internet sitesinde ETBİS karekodunun bulunması, o işletmenin yalnızca 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ikincil düzenlemelerine uyum sağlaması hususunda gerekli yükümlülükleri yerine getirdiğini göstermekte olup bu işletmelerin ve alışverişlerin yapıldığı internet sitelerinin güvenli olduğunu ve hukuka aykırı faaliyetlerde bulunmadığını/bulunmayacağını garanti etmemektedir.
Mersis No: 32825***********
Vergi No: 32825******
İşletme Adı: SEMA KATMER S COLLECTION
Kep Adresleri: sema.katmer@hs03.kep.tr
* Bilindiği üzere, şahıs şirketlerinde 26274 sayı ve 29.06.2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Vergi Numarası Tebliği uyarınca, TC Kimlik Numarası (VKN) olarak kullanılmaktadır.
İlgili şirketler için ETBİS'te Vergi Kimlik Numarası (VKN) olarak gösterilen TC Kimlik Numaraları, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yayımlanan Bilgi ve İletişim Güvenliği Tedbirleri uyarınca maskelenerek yayımlanmaktadır.
Firmamızın Online E-Ticaret Alan Adı '' sofratakimlari.com '' Patentli Markası ise '' S COLLECTION '' Olarak Anılmaktadır. İnstagramdaki Tek Mağazası 2014 Yılından Bu Yana '' @sofra_takimlari '' Kullanıcı Adıyla Siz Değerli Takipçilerimize Hizmet Vermektedir. Firmamız 2009 Yılında Ev Tekstili Üretimine Başlamış Çeşitli Kategorilerde Ürünler Üretmiştir.Sektörün İç Piyasa ve Global Ölçekte Gelişmesiyle 2011 Yılında Sofra Tekstili Kategorisine Geçiş Yaparak Masa Örtüsü Takımları,Amerikan Servisleri ,5 Parça Salon Örtüleri ve Nakışlı Servis Setleri Üreterek Kısa Sürede Global Ölçekte Marka Bilinirliği Adına İyi Bir Noktaya Gelmiştir. 2014 Yılında Online E-Ticaret Modeline Geçiş Yaparak Ürünlerini Dünya’nın Dört Bir Tarafına Mikro E-İhracat Yöntemiyle Göndermeye Başlamıştır.Ürünlerimizi Yakından Görmek İsteyen Değerli Müşterilermiz İçin İstanbul - Çekmeköy'de Ürünlerimizi Görüp Toptan & Perakende Alışveriş Yapabileceğiniz Mağazamız Hizmete Açılmıştır. Tüm Ürünlerimizi Kendi Bünyemizde Bulunan Üretim Atölyemizde Usta Ellerle Değer Katarak Üretiyoruz .Yüzde Yüz Yerli Üretim ve İstihdam Diyerek Çıktığımız Bu Yolda Sizlerle Büyümeye Devam Ediyoruz. Bizlere Güvendiğiniz İçin Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz .
- Ev Tekstili
- Banka kartı
- Havale / EFT
- Kapıda ödeme
- Kredi kartı