BİLGİLENDİRME
Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi (ETBİS), e-ticaret yapan işletmelerin kayıt altında olması ve e-ticaret verilerinin sağlıklı bir şekilde takip edilmesi amacıyla kurulmuştur. Bu kapsamda, bir işletmenin ETBİS’e kayıtlı olması ve internet sitesinde ETBİS karekodunun bulunması, o işletmenin yalnızca 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ikincil düzenlemelerine uyum sağlaması hususunda gerekli yükümlülükleri yerine getirdiğini göstermekte olup bu işletmelerin ve alışverişlerin yapıldığı internet sitelerinin güvenli olduğunu ve hukuka aykırı faaliyetlerde bulunmadığını/bulunmayacağını garanti etmemektedir.
Mersis No: 0640024888000011
Vergi No: 6400248880
İşletme Adı: OLAY MEDYA İLETİŞİM TURİZM ORGANİZASYON İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Kep Adresleri: olaymedya@hs01.kep.tr
* Bilindiği üzere, şahıs şirketlerinde 26274 sayı ve 29.06.2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Vergi Numarası Tebliği uyarınca, TC Kimlik Numarası (VKN) olarak kullanılmaktadır.
İlgili şirketler için ETBİS'te Vergi Kimlik Numarası (VKN) olarak gösterilen TC Kimlik Numaraları, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yayımlanan Bilgi ve İletişim Güvenliği Tedbirleri uyarınca maskelenerek yayımlanmaktadır.
Sinekkuşu Editörlerinin sunduğu hizmetlerle Logo ve Kurumsal Kimlik, Mobil Uygulama Geliştirme, Web Site Tasarım ve Yazılım, Sosyal Medya Danışmanlığı ve Yönetimi, Reklam ve Tanıtım Filmlerinizi yapabilirsiniz. 2010 yılından bu yana sektörde yer alan sinekkuşu editörleri yılların birikimi ile kurumsal kimliğinizi oluşturmak ve öne çıkarmak için teknolojinin tüm imkanlarını sizlere sunuyor.
- Danışmanlık Hizmetleri
- Yazılım
- Havale / EFT
- Kredi kartı